Det var peak corona og åbningsdagen hed 19. april 2022. Det var en hård tid med lange dage, dårlig søvn og en butik der først stod klar natten forud for åbningsdagen, efter to founders havde slidt og slæbt til den lyse morgen. Vi endte med at omlægge vores åbning fra en dag til tre dage, og alligevel blev vi VÆLTET i egen succes. Over 700 pitaer bare den første dag! Taknemmelighed var ikke ord nok! Og medarbejdere nok på arbejde – det var vi heller ikke. Det blev vi hurtigt klogere på.
Siden dag 1 har vi været så glade for vores skønne bar på Frederiksberg. I et tæt beboet område, hvor der virkelig er lokale søde stamgæster, som ugentligt kommer forbi og får deres Pita-fix. Vi elsker jer! I har gjort, at vi stadig er her selv i de hårde perioder!
TAK TIL JER FREDERIKSBERG!
Omtale: https://migogkbh.dk/garbanzo-udvider-i-byen-koebenhavns-bedste-pita-pusher-aabner-i-helt-ny-bydel/